KONFERANSE FOR MENN

Sønderborg - Danmark - 2003

 

 

 

Konferanse for menn 2003 ble holdt fra 10-12 Oktober, i Sønderborg, Danmark. Bro. Jason Watkins, Bro. Ron Peterson, Bro. Eugene Braun forkynte Guds Ord i 8 møter som var sentrert på emner som: "Mandom, Lederskaps-prinsipper, og et dypere liv med Jesus Kristus." 

"Da jeg var barn, talte jeg som et barn, og jeg forsto som et barn og tenkte som et barn. Men da jeg ble mann, la jeg av det barnslige." (I Kor. 13:11.)

 

Igjen var vår forventning på et høyt nivå,og den Hellige Ånd var tilstede på en meget spesiell måte iblant oss denne weekenden. Det er vanskelig å beskrive virkningen av disse møte med ord, men Herren gikk langt ut over våre forventninger. Hvert møte var spesielt og utfordrene som Herren ledet Sine tjenere til å forkynne det sanne Budskap for tiden. Vi kan i sannhet si at Gud møtte alle behov.

 

Mange reiste hjem fra denne konferansen med et dypere begjær til å tjene Gud og å påvirke andre i deres lokale fellesskap og  være et vitne for Ham på en enda større måte enn før.

 

Jeg føler at det er rett å gjøre alt som vi bare kan for å hjelpe og styrke våre menn i denne tid som vi lever i. Disse møter har ikke til hensikt å begynne noen slags "bevegelse." Mitt eneste begjær er å organisere en tid for velsignelser og fornyelse for disse menn gjennom den fokuserte og utfordrende forkynnertjeneste vi har hatt i disse møtene. Om Herren vil, så planlegger vi å arrangere en ny konferanse. Dere vil få nærmere beskjed på et senere tidspunkt.

 

Jeg ønsker spesielt å takke forkynnerne som kom og forkynte Gud's Ord i disse møtene, menn som tok tid fra deres travle timeplan, og som ga seg selv for tjeneste. Jeg vil heller ikke glemme de brødre som hjalp oss på så mange måter. Slike tjenester blir ofte ikke lagt merke til, men deres hjelp var med å gjøre disse møter til en suksess. Må Gud rikelig velsigne alle dere som kom denne gang og må dere fortsette å være salt og lys i denne mørke tid og en inspirasjon for deres medmennesker.

 

Bro. William R. Reiersen

 

SE NOEN AV BILDENE FRA KONFERANSEN   HER:


"Og det er derfor disse stevnene blir holdt, og det er grunnen til at vi alle er samlet sammen, fordi vi har ting til felles å snakke om. For vår grunntone er Jesus Kristus Guds Sønn."

"Det Skjulte Liv"

Chicago, 1955